Gränslägesbrytare för transportör

- Jul 31, 2019-

Industriella bandtransportörer innehåller vanligtvis två eller flera remskivor som driver remmen för att cykla och transportera material. En eller flera remskivor drivs för att driva materialet på bältet och bältet framåt. För närvarande finns det två huvudtyper av industriella bandtransportörer: allmän materialtransport (transportlådor i fabriken) och bulkmaterialtransport (transportindustri / jordbruksmaterial).


En gränslägesbrytare som används på transportören för att övervaka transportsystemet och för att säkerställa säkerhet vid problem. Gränslägesbrytaren är en precisionsmikroomkopplare med ett robust hölje som skyddar den från yttre krafter som farliga kemikalier, vatten, olja och smuts. Denna typ av switch används för att upptäcka närvaro eller icke-existens samtidigt som fysisk kontakt tillåts.

 

limit switch


Huizhou Greetech Electronics ägnar sig åt att tillverka mikrobrytare i mer än 10 år och har tjugo års erfarenhet av mikroomkopplare innan dess etableringar 2007. Vi har komplett automatisk tillverkningsutrustning. För mer information , Vi vill svara på frågor om mikroomkopplare. Besök vår webbplats: www.greetech-switch.com  

 


Ett par:Vanliga typer av elektriska omkopplare och deras tillämpningar Nästa:Mikroomkopplare på automat