Snap Action Switch-kontaktintervall

- Aug 08, 2019-

Mikrobrytarkontaktavståndet specificeras som 0,25 mm, 0,5 mm, 1,0 mm och 1,8 mm. Kontaktavståndet är designmålet. Om du behöver det minsta kontaktintervallet, bekräfta det och välj det. Standarden för fogavståndet är 0,5 mm.


För samma omkopplingsmekanism, desto mindre kontaktavstånd, desto mindre är MD, desto högre känslighet och desto längre är den mekaniska livslängden, men DC-brytningsprestanda och vibrationer och chockmotstånd är nackdelar.


G605-150L00A-23-1


Eftersom mikrobrytaren tappar kontakten på grund av strömbrytaren, blir kontaktintervallet större och känsligheten ökar när MD ökas. Därför måste en liten kopplingsström bibehållas för att minska strömmen för att uppnå hög känslighet när mikroomkopplaren med ett kontaktintervall på 0,25 mm används. Kontaktförlust på grund av omkopplaren. Produkter med stort kontaktavstånd är motståndskraftiga mot vibrationer, stötar och öppen krets.

 

Huizhou Greetech Electronics ägnar sig åt mikrobrytartillverkning under lång tid och tillhandahåller högkvalitativt men rimligt pris mikrobrytare för kunder och samarbetspartners runt om i världen. Vi har olika mikroomkopplare, inklusive grundbrytare, vattentät mikrobrytare och mekanisk tangentbordströmbrytare etc. Förhoppningsvis kan vi en av dina potentiella samarbetspartners i framtiden. Välkommen att besöka vår webbplats: www.greetech-switch.com

 

 


Ett par:Korrekt borttagningsmetod för mikroomkopplare Nästa:Fördelarna och nackdelarna med Tact-omkopplaren