Fördelarna och nackdelarna med Tact-omkopplaren

- Aug 14, 2019-

Tact-switch har blivit en av de mest krävande switch-serierna i Kina. Utbudet av applikationer för taktomkopplare är mycket stort. Till exempel behöver en TV-apparat 6 stycken och en uppsättning ljud behöver cirka 20 stycken, och efterfrågan på marknaden är mycket stor. Dagens applikationer expanderar ständigt, främst inom videobaserad elektronik, hushållsapparater, medicinsk elektronik, ljud och så vidare.

 

Taktomkopplaren är en mycket populär elektronisk switch. När du använder den kan omkopplaren slås på genom att trycka på brytarknappen. När handen släpps kopplas bort brytaren. Den inre strukturen realiseras av och på av metallfjäderns elastiska kraft.

 

Taktomkopplaren har egenskaperna i liten storlek, ultratunn och minimal kraft och ljushet. Fördelar: Lämplig för ytmontering med hög täthet, kan rengöras efter lödning, den förseglade typen kan vara dammtät, lämplig för hårda miljöer.


subminiature micro switch


Nackdelar: Ofta pressning kommer att göra att metallplasten förlorar sin elasticitet och misslyckas. Därför ersätts de flesta av de elektriska knapparna med ledande gummi- eller krukomkopplare hårdvara, såsom datortangentbord, fjärrkontroller, etc.

 

När det gäller taktomkopplaren hoppas Greetech att svara på dina frågor. Du är också välkommen att besöka vår webbplats: http://www.greetech-switch.com/ och skicka e-post till oss: mark-song@greetech.com


Ett par:Snap Action Switch-kontaktintervall Nästa:Rocker Switch Huizhou Greetech