2019 Micro Switch Indonesia Electronics Fair

- Sep 25, 2019-

Indonesien ligger i sydöstra Asien, över ekvatorn, gränsar till Papua Nya Guinea, Östtimor, Malaysia och Thailand. Inför Singapore, Filippinerna, Australien och andra länder över havet, bevakar Malacas sund som ligger i Asien och havet.

Kontinentens "korsningsväg", Stilla havet och Indiska oceanen, ASEAN-marknaden, som utstrålar 600 miljoner människor, är extremt geografiskt

Indonesien är ett inköpsknutpunkt i Sydostasien och en utmärkt port till den sydostasiatiska marknaden.


fair micro switch


För närvarande utövar alla samhällsskikt i Kina det fantastiska strategiska konceptet ”One Belt, One Road” som föreslagits av president Xi, och Indonesien är en nyckelnod för Maritime Silk Road.


micro switch


Indonesien är den fjärde största konsumentmarknaden i världen och den tredje största smarttelefonmarknaden i Asien-Stillahavsområdet. Det erkänns av B2C-industrin som en av de snabbast växande ekonomierna inom e-handeln. Många inhemska förstklassiga varumärken är stationerade på den indonesiska marknaden, till exempel Huawei, Lenovo, Skyworth, Jingdong, VIVO, Xiaomi, Alipay och så vidare.


Indonesiens internationella konsumentelektronikmässa är den mest auktoritativa och största IT-professionella utställningen i Indonesien och i hela Sydostasien. Under utställningen förra året deltog mer än 500 journalister och 170 medier i och rapporterade om händelsen, vilket orsakade en sensation i Indonesien.


Årets deltagande i utställningen, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. förde också en hel del av våra egna heta produkter, såsom mikrobrytare, vattentät mikrobrytare, knappomkopplare, vippbrytare, detektionsomkopplare och så vidare. De gynnas av konsumenterna. Välkomna vänner hemifrån och utomlands för att besöka vår monter.


micro switch

Ett par:Mikroomkopplare i fordonsöverföring Nästa:Mikroomkopplare i programmet Smart Lock