Grundläggande mikrobrytare och diskmaskin

- Jul 06, 2019-

  1. Diskmaskinen använder 360 ° mekanisk skurning på bordsytans yta genom högtemperatur- och högtrycksvattenflöde. Det tillsatta tvättmedlet kan sönderdela bordet och oljefläcken på bordsytans yta.


2, har diskmaskinen en automatisk uppvärmningsfunktion som kan suga upp matrester, vilket är fördelaktigt för oljefläcken, rester och bordsredskap som faller bort, vilket ger effekten av rengöring och sterilisering.


3. Diskmaskinens arbetsmetod baseras på kombinationen av mekanisk åtgärd och kemisk verkan. Vattnet passerar genom ett vattenavhärdningsmedel innehållande ett jonbytarharts, som inte bara tvättar oljan på bordsytan utan också tar bort kalcium- och magnesiumjoner genom kemisk reaktion.


Vanligtvis är vattentemperaturen mellan 45 och 50 ° C. Denna kemiska reaktion är den starkaste och dekontamineringseffekten är också bra.

dishwasher micro switch


Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd G5-seriens mikrobrytare kan appliceras på diskmaskinen.

Funktioner:

- Kompakt, litet kontaktkontakt, snabb åtgärd

- Långt liv, hög tillförlitlighet

- Global säkerhetscertifiering

- Olika terminaler

- Brett spektrum av drivkrafter: (7gf-600gf)

- Flera temperaturer (-40 ° C ~ + 150 ° C), valfritt 200 ° C

- Valfri PTI-rating (175v, 250v, 600v)

- Olika handtag


basic micro switch

micro switch factory-


Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd är en professionell mikrobrytare tillverkare, med inriktning på hela serien mikrobrytare tillverkning och produktion. Som en mikrobrytarefabrik har Greetech cirka 30 år bytt tillverkningserfarenhet. Om du är intresserad av Greetech produkter, välkommen att besöka vår hemsida: www.greetech-switch.com / www.greetech.com


Ett par:Snap Action Switch med stor ström Nästa:Ny Basic Micro Switch Release