Effekt av tryckknappsswitch på hushållsapparater

- Mar 27, 2019-

Tryckknappsbrytare är en slags elektronisk växel, du behöver bara klicka på den försiktigt när du använder den och när du släpper handen, kommer strömbrytaren att sluta fungera. Den interna organisationsstrukturen är baserad på metallskrapreglerkraft för att realisera på och av.


Mikrobrytaren används i stor utsträckning i hushållsapparater på grund av sin lilla storlek och små vikt, såsom TV-knapp, DVD-spelarknapp, datormus, etc. Men tryckknappsswitchen har också nackdelar när du trycker på många gånger på strömbrytaren , det kommer att leda till att metallskraprekraften förlorar elastiken och leder till misslyckande. Därför ersätts de flesta elektriska knappar med elektriskt ledande gummi, t.ex. datortangentbord och fjärrkontroller.

 

micro switch for home appliance


Tryckknappsbrytaren kan också användas för att styra små kraftaggregat som belysning och fläkt. Den elektroniska omkopplaren tar initiativet att koppla ur efter strömavbrott. När strömmen är påslagen fungerar den inte ensam, du måste trycka på kontrollknappen för att ansluta.


Detta förhindrar att elektriska apparater används för långsiktig elförbrukning eller orsakar olyckor. Knappomkopplaren används för att skära och ansluta styrkretsen kring lågspänningsväxlaren. Märkströmmen är 5A. Därför tillhör den krets som styrs av operationsbrytaren till den lilla strömkretsen.


push button switch


Huizhou Greetech Electronics ägnar sig åt mikrobrytare tillverkning i över 13 år, levererar hög kvalitet med rimlig pris mikrobrytare för kunder och samarbetspartners runt om i världen. Vi har tillverkat olika mikrobrytare, inklusive tryckknappsbrytare, grundbrytare, vattentät mikrobrytare och mekanisk tangentbordsbrytare etc. Välkommen att besöka vår hemsida: www.greetech-switch.com  


Ett par:Tillämpning av mikrobrytare på mus Nästa:Grundläggande omkopplare uppfylld