Greetech Micro Switch - Tidig vårmorgonblommasäsong

- Apr 04, 2019-

Huizhou XianJuanHuazhou Park ligger på utsidan av flodbredden mittemot fastigheten i Jinshan Lake, Huicheng District, Huizhou City. Den vackra Yangtze River bifloppet går genom hela Xianhuahuazhou Scenic Area. Parken är konstruerad och byggd enligt standarden "turistmål". Med den vanliga utvecklingen av jordbruksproduktion odling, blomst havsutsikt, fritid och semester turism, som leder omvandling och uppgradering av Huizhou landsbygdsturism och varumärke, som utvecklingsriktning som mål är det ett av de oumbärliga blomma havet landskapsprojekt i Huizhou .


I början av mars är det en bra tid för utomhusaktiviteter. Det efterlängtade blomma havet ligger precis runt hörnet, och det kan inte stoppa besökarnas vackra stämning. Självklart är Greetechs försäljningsgrupps utomhusaktiviteter oumbärliga.


greetech micro switches


Hög, elegant och heroisk, det är bilden av solrosor i världen. Och blomningen är bara omkring 20 dagar, 80% av solrosorna i parken är redan i full blomning.


Stående på backen, ser långt borta, är solrosorna överallt. utomhusaktiviteter en gång i månaden för Huizhou Greetech Electronics säljteam gör det möjligt för alla att inte bara träna utan också öka din kunskap så att du kan lära dig mycket social erfarenhet, öka medvetenheten om lag och låta kolleger lära känna varandra bättre I arbetet integreras människors sinne och natur, och dessutom är den fysiska hälsan den viktigaste.


greetech micro switchHuizhou Greetech Electronics Co, Ltd är en av de ledande kinesiska mikrobrytare tillverkare och leverantörer, med fokus på olika mekaniska växlar design och tillverkning etc. Välkommen att kontakta oss för mer information.


Ett par:Vattentät Micro Switch-applikationer G5W Nästa:Principen för tryckluftsbrytare