Greetech ny mikro brytare Release

- Sep 01, 2017-

Mikrobrytare utvecklas för kundernas nya krav, som vi verkligen förstår bara för att göra ändringen, då vi kan ta marknadsandelar. Greetech elektronik försöker utveckla nya mikro brytare för att bli en professionell mikrobrytare leverantör i Kina.


miniature snap action switch supplier


Vi utfärdar en ny modell mikro brytare i den senaste, modellnummer: G306-150S00A1. Denna nya mikrobrytare är med skräddarsydd design och används allmänt i fordonselektronik, apparaten och industriell kontroll etc i framtiden. Varje ny modell mikro brytare av Greetech kommer att få nya affärsmöjligheter och ytterligare öka företaget försäljningsresultat.

                                     

miniature snap action micro switch drawing


Tidigare nya modell mikrobrytare utvecklat har sett säljresultatet alltmer tillväxt. Med business ständigt expanderade, tillbringat Greetech massor av tid & energi på nya produkter forskning & utveckling, det är därför vi är kapabla att ta den ledande rollen i mikro brytare industrin. Som belowed är denna nya modell mikrobrytare ritning & konstruktionsritning.

 

Greetech skulle vilja besvara eventuella frågor som du är intresserad, och välkommen att logga in på vår hemsida för specifika detaljer:http://www.greetech-switch.com/


Ett par:Greetech ny miniatyr snapin-action Switch Release Nästa:Micro Switch Vattentät New Products Release