Så här ansluter du kortslutning till tryckluftsbrytaren

- Apr 12, 2019-

Vissa tillverkare producerar en stark avgasvattenberedare som är reserverad för kortslutningen på tryckluftsbrytaren. Du kan korta linjen enligt kretsschemat i handboken.

Om regulatorn inte reserverar linjen, kan de två länkarna på lufttrycksbrytaren inte anslutas direkt.micro switchDet generella arbetsflödet för avloppsvattenvärmare är att först kontrollera om tryckluftsbrytaren normalt är öppen, och då orsakar fläkten att tryckluftsbrytaren stängs. Om det är normalt startar tändningsprogrammet.


Om du vill att vattenvärmaren ska användas normalt måste du därför vänta på att fläkten startar varje gång. Efter att de båda ledningarna kan kortslutas kan programmet för den självkontrollande tryckluftsbrytaren undvikas för att uppnå syftet att korta tryckluftsbrytaren.

 

air pressure micro switch


Huizhou Greetech Electronic Co ,. Ltd. Tryckknappar för GPS100 serien är speciellt konstruerade för hög volym OEM markert. Typiska tillämpningar inkluderar pannor, varmvattenberedare, HVAC och andra industriella utrustningar. Dessa växlar kan anpassas till inställda punkter och kan användas för att avkänna positivt, negativt eller differentiellt lufttryck. En känslig hög tillförlitlig snap-aktionsbrytare används som huvudströmbrytare . Snap Action-omkopplaren kan erbjuda en hög växlingsfunktion upp till 16A 125 / 250VAC.


Ett par:Grundbrytare för bilar Nästa:Micro Switch Shanghai Exhibition-Dag 1