Vårfestivals årsmöte 2019

- Jan 29, 2019-

Tiden flyger, 2018 har gått och ett nytt år 2019 är här. det är ett meningsfullt, värdefullt och givande år 2018. Före månens nyår 2019 organiserade Greetech alla anställda att delta i vårfestivals årsmöte på kvällen den 23 januari 2019. Årsmötet inbjöd styrelsens ledning styrelseledamöter, regionala agenter och vissa leverantörer. De årliga utmärkelserna kommer att berömas, konstutställningen kommer att hållas, liksom den lyckliga teckningen.

 

Generaldirektör Mark gjorde ett tal och bekräftade bolagets prestationer under det senaste året 2018. Det passionerade talet har uppmuntrat alla och gav oss självförtroende att göra mer framsteg 2019.

 

micro switch


Utmärkelserna för utestående lag, utmärkt försäljning och utestående agenter har vunnit bekräftelse och tacksamhet för deras engagemang och enastående prestanda under det senaste året 2018. Hela prestationen var väldigt livlig och programmet var färgstarkt.

micro switch pictures


Det finns danser, sånger och låtar tillsammans med trummor. Prestationen belyser inte bara de anställdas personliga talanger, utan speglar också teamets sammanhållning och den goda andan av samarbete mellan kollegor. Ökad företagskulturkonstruktion.

 

snap action switch


Den lyckliga räkenskapen, som är inblandad i showen, är ännu mer spännande, och det stärker stämningen igen och igen.

Jag tror att Huizhou Greetech under enhetlighet och hårt arbete av alla kommer att gå vidare till en bättre morgondag.

rocker switch of Greetech


I det nya året önskar Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. alla ett gott nytt år och alla bästa önskemål för dig!


Ett par:Ny Basic Micro Switch Release Nästa:Micro Switch Innovation