Storlekseffekten av mikrobrytaren på prestanda

- Jul 12, 2019-

Storleken är viktig när du väljer mikrobrytare. Omkopplingsstorleken är direkt relaterad till dess egenskaper, inklusive nuvarande intervall, rese- och driftkraft. Den minsta mikroströmställaren på marknaden idag är 0,50 "x 0,226" x 0,197 "(LxWxH). Även om den här lilla brytaren är lämplig för att detektera kretsförhållanden i en kompakt brytare bryts den vanligtvis bara 0,1 till 3A av ström och har en kort Strok.


micro switch

Program som kräver mer ström kräver vanligtvis större omkopplare. Till exempel i en bränsletankansökan måste en mikrobrytare för detektering av en vätskenivå kunna ge en stor stroke och motstå en stor ström. Vanligtvis i applikationer för vätskenivån, växlar omkopplaren pumpen direkt och bär en stor ström. Detta kräver en stor mikrobrytare med en märkström på 20A eller 25A vid 125VAC eller 250VAC.


subminiature micro switch


Tips: Ju mindre storleken på den lilla mikrobrytaren är desto mindre är stroken och strömmen som kan brytas.


Huizhou Greetech Electronics är inte bara en mikrobrytarefabrik, utan en stor tillverkare med stor innovation och cirka 30 års mikrobrytare OEM-erfarenhet. Om du har strömbrytarkrav, välkommen att logga in på vår hemsida för specifika detaljer.

http://www.greetech-switch.com/ eller www.greetech.com


Ett par:Applikation av mikrobrytare Nästa:Den första dagen av 2019